Novinky v sortimente
Späť
Klobásky patria určite k najobľúbenejším mäsovým výrobkom na Slovensku. Svojim spôsobom je dobrá domáca klobása značkou a menom každého výrobcu. V predajniach Mäsovýroba Hôrka nájdete viacero tradičných a obľúbených výrobkov. Aktuálne prinášame novinky aj do našej ponuky klobás. Slovácka klobása – vyrobená podľa menej známej receptúry z oblasti československého pohraničia. Klobása je zložená z bravčového a hovädzieho mäsa, cesnaku a prírodných korenín. Zvláštnosťou je, že pri výrobe nie je použitá mletá červená paprika, ako býva zvykom u klobás domáceho typu. Vyniká tak chuť mäsa a ostatných použitých surovín. Samozrejmosťou je zaúdenie na bukovej štiepke. Ak máte radi výraznú, pikantnú chuť, určite poznáte našu Maďarskú klobásu. Teraz prinášame zákazníkom jej ostrejšiu verziu. Maďarská klobása extra pálivá – výrazná, tepelne neopracovaná klobása, ktorá získava svoju charakteristickú chuť počas 14-denného procesu údenia a následnej fermentácie v zrecích komorách. Obidve novinky nájdete v stálej ponuke všetkých firemných predajní.