Nové receptúry výrobkov

Späť

V Mäsovýrobe Hôrka neustále sledujeme situáciu na trhu a prispôsobujeme receptúry našich mäsových výrobkov tak, aby boli stále aktuálne, žiadané a obľúbené u zákazníkov. Najnovšie sme inovovali receptúru povodne Hydinovej šunky. Zvýšili sme obsah mäsa v tomto výrobku až na 91%, čím sa kvalitatívne zaraďuje do najlepšej kategórie šuniek – medzi špeciálne šunky. V pultoch našich firemných predajní tak teraz nájdete Kuraciu šunku, ktorú sme pri uvedení predaja pripravili aj so špeciálnou uvádzacou cenou.

Ďalší výrobok, pri ktorom sme prepracovali a inovovali zloženie, sú stálice v našom sortimente takmer od samotného začiatku pôsobenia spoločnosti na trhu – Hôrka párky. Veríme, že zostanú aj naďalej jednými z našich najpredávanejších mäkkých mäsových výrobkov a budú súčasťou raňajkového menu vo Vašich domácnostiach aj naďalej.

Nateraz poslednou zmenou prešla tradičná a obľúbená pochúťka – Údené bravčové karé. Súčasťou výrobného procesu je teraz okrem zaúdenia na voňavej bukovej štiepke aj tepelné opracovanie výrobku a je tak vhodné na priamu konzumáciu bez dodatočného varenia u Vás doma. Či už to budú obložené misy, chlebíčky alebo ako hlavné jedlo so zemiakovým šalátom, určite Vás nesklame.